Bloggen: “I love it!”

bloggen2Wat leuk zeg, vandaag al ‘weer’ twee weken terug in blogland en wat super om te zien dat Toppen en Dalen gevonden wordt door een steeds groter wordende groep bezoekers. Had echt niet verwacht nu al 760 hits (moment van schrijven) te hebben en een groepje volgers die bijna dagelijks langskomen.

Het aantal bezoekers blijft toenemen, als ook de gemiddelde hits per dag. Die statistieken zijn voor een nieuwe blog heel leuk om bij te houden. Je ziet echt de ontwikkeling van de toenemende bekendheid. Gisteren was helemaal een topdag met maar liefst 55 bezoekers en 171 bezichtigingen. Nu snap ik dat dit voor goed draaiende blogs ‘peanuts’ is, maar zelf had ik dit nooit zo verwacht. Blijkbaar toch de kracht van internet onderschat.

En dat allemaal met mijn persoonlijk getinte blogs, die de populaire onderwerpen als shopping, reviews, fashion en make-up links laten liggen, maar gaan over mijn eigen leven en mijn gedachten daarover. Leuk dat daar ook een publiek voor is, dat gewoon geïnteresseerd is in wat een single mama en student van 37 voor haar kiezen krijgt in het leven en hoe ze daarmee omgaat. Het maakt het bloggen elke dag tot een klein feestje!

Op naar de +1000 bezichtigingen! 😀

18 thoughts on “Bloggen: “I love it!”

  1. Persoonlijke blogs zijn leuk om lezen. Je ziet ook dat velen zoals ik een “gemengd” publiek hebben. Daar bedoel ik zowel mannen als vrouwen, jong en oud.
    Veel meer bezoekers heb ik niet. Ik ben tevreden met het handvol dat reacties en likes achterlaat.

    Liked by 1 persoon

  2. ik heb ook een persoonlijk blog, en ik snap best dat dit nooit de populairste blogs zullen zijn. Maar ik blog dan ook niet om populair te zijn. Kwaliteit gaat boven kwantiteit. Het is natuurlijk heel fijn om reacties te krijgen, maar soms zie ik (niet alleen bij mezelf) reacties die niet eens iets met het logje zelf te maken hebben. Statistieken zeggen niet alles…

    Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s