Earth Hour: Doe ook mee!

Earth Hour is wereldwijd dé grootste en snelst groeiende beweging die aandacht vraagt voor de kwetsbaarheid van de aarde. Door een uur het licht uit te doen, geef je samen met miljoenen anderen het signaal af dat jij ook een leefbare aarde wilt doorgeven

Bron Quote: WNF

Doe jij vanavond 28 maart 2015 ook mee? Een uurtje het licht uit vanaf 20.30 uur, om te tonen dat je het welzijn van de aarde belangrijk vindt? Dat we ons even goed realiseren dat we maar één aarde hebben en daar zuinig op moeten zijn. Want zeg nou eerlijk, zo zuinig gaan we er niet altijd allemaal mee om. ‘Een beter begin, begint bij jezelf’.  Dit is denk ik een goed initiatief om gehoor aan te geven. Vanavond gezellig de kaarsjes aan en de rest van het huis donker.

Doe jij ook mee? Geef jij gehoor aan dit initiatief vanavond? IK WEL!

4 thoughts on “Earth Hour: Doe ook mee!

  1. Denk je dat echt veel mensen dit doen ? Ik zit hier zelf met een kleine TL onder mijn keukenkastjes en alleen de PC aan en dat bijna elke avond omdat ik niet veel licht nodig vind ,behalve wat kaarsen .Mijn man kan ik niets opleggen als hij boven zit .Ik heb zo mijn twijfels over dit soort acties .

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s