Andere website en veranderingen T&D

Gisteren en al bijna deze hele dag continu bezig geweest met een nieuwe website. Na heel lang wikken en wegen heb ik besloten een site te maken geheel gerelateerd aan het onderwerp afvallen en dan wel onder mijn eigen naam. Helaas kan ik hier de link niet geven van deze tot nu toe nog geheel onbekende site. Ik blog hier immers anoniem en kan niet omdat ik jullie graag die site laat zien nu ineens niet meer anoniem blijven. Dat is immers met hele goede redenen, zodat ik hier vrij en zonder beperkingen kan zeggen wat ik wil zonder tegen iemands schenen te schoppen.

Waarom die site dan wel onder mijn eigen naam zou je zeggen. Wel ik post daar ook foto’s en video’s die hopelijk ook vooral stimulerend voor mezelf zullen gaan werken. Die site is een extra stimulans in mijn strijd tegen de overtollige kilo’s. Door daar mezelf beeldend weer te geven is natuurlijk de anonimiteit geheel weg.

Hier verschuil ik me fijn in een wolk van onbekendheid. Ergens jammer dat ik me niet vrij genoeg voel om hetgeen ik hier op deze blog allemaal neerschrijf ook onder mijn eigen naam te doen. Velen met mij, denk ik dan maar. Het is nu eenmaal het één of het ander, een middenweg is er niet. Of je doet het anoniem of bekend. Zwart of wit.

Ook voor Toppen en Dalen staan er veranderingen op stapel: er komt een eigen domein aan! Nog even en deze weblog gaat verder op domein: http://toppenendalen.nl Hierdoor krijg ik meer vrijheid in het aanpassen van de site. Naar verwachting zal dat allemaal ergens dit weekend wel gaan plaatsvinden. De domein is al aangevraagd.

Al met al een drukke boel hier dus in huize Toppen en Dalen en geen tot weinig tijd om andere blogs bij te lezen. Ik ga mijn best doen dat allemaal weer in te halen als alles draait zoals het moet. Tot snel!

One thought on “Andere website en veranderingen T&D

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s