Achter T&D zit …

Achter Toppen en Dalen zit een alleenstaande mama die probeert het beste van het leven te maken. Dit gaat met de bekende ‘ups’ en ‘downs’, maar uiteindelijk probeer ik er altijd het beste van te maken. Hoewel het glas er soms verdomde leeg uitziet, probeer ik het toch altijd halfvol te blijven benaderen. Een uitdaging, maar die heb ik er wel meer in mijn leven en na elke hobbel kom ik er toch weer sterker uit tevoorschijn.

Op deze blog geen artikelen over producten of reviews. Geen “ik weet wel raad” of “met deze tips kom je er wel” verhalen, nee simpel mijn eigen hersenspinsels en hoe ik omga met alles wat ik tegenkom in het leven. Vanwege het anonieme(re) karakter van de blog kan ik lekker vrijuit schrijven en hoef ik me niet druk te maken over wie het allemaal wel niet onder ogen komt. Mocht je me denken te herkennen, dat is niet erg, of ik het zal toegeven is iets anders πŸ˜‰ .

Naar verwachting zal deze blog niet door een al te groot publiek worden gelezen, ook prima! Het is vooral mijn manier van uiting geven aan wat me van binnen bezighoudt en is niet in de eerste plaats bedoelt als groot vermaak voor tig lezers. Uiteraard zijn jullie allemaal wel welkom en ook reageren wordt zeer op prijs gesteld.

Vragen, stel ze gerust! Als ik ze kan beantwoorden zal ik het zeker niet nalaten! πŸ™‚

Veel leesplezier!

6 thoughts on “Achter T&D zit …

  1. Een gezonde basis voor een leuke blog en gelukkig geen verhalen over uitsluitend produkten, ziekten, droefheden en ongemakken etc. Dat houdt het lezen leuk. Ik ga hier beslist vaker komen.

    Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s